top of page

Maastricht

Ontdek de mooiste wandelroutes en outdoor activiteiten. Geniet van de prachtige natuur die Maastricht te bieden heeft, alleen of met het hele gezin.

In Maastricht vind je een scala aan leuke buitenactiviteiten die perfect zijn voor wie graag buiten is. Verken prachtige wandelroutes, ontdek de outdoor toeristische attracties te midden van het groen en laat je verrassen door alles wat deze mooie regio te bieden heeft.

Type activiteit
Tijdsduur
Reset filters
Mergelgrotten en wandeling

Ontdek dit 220km lange gangelstelsel onder Maastricht, gevolgd door een wandeling naar een prachtig uitkijkpunt. Avontuur gegarandeerd!

Activiteiten

Benieuwd naar andere activiteiten?

Naast bovenstaande activiteiten in Maastricht biedt Eenvoudigweg outdoor inspiratie in HEEL Vlaanderen! Of je nu houdt van natuurwandelingen, recreatief fietsen, hardlopen, of het ontdekken van bijzondere toeristische attracties in the outdoors, op Eenvoudigweg vind je alles wat je zoekt.

Filter op een regio en type activiteit naar keuze. Ontdek welke sportieve activiteiten en recreatiemogelijkheden er nog meer te beleven zijn. Buiten zijn is top, geniet ervan, en neem gerust iemand mee!

De leukste activiteiten in de kijker

Flirten met de grens (met podcast)

Regio:

Kempen

Vogels spotten in de Waterdunen

Regio:

Zeeland

Buggenhoutbos buggy-proof

Regio:

Denderregio

Landelijk Eppegem

Regio:

Halle-Vilvoorde

Multimovepad Brasschaat

Regio:

Regio Antwerpen

Konijnen, eenden en boskapellen

Regio:

Denderregio

bottom of page