top of page

NIEUW: Maak je bucketlist!

Vers van de pers! Voortaan kan je activiteiten die je nog wil gaan doen op je bucketlist zetten. Zo hoef je niet telkens weer te gaan zoeken naar die éne activiteit, en heb je meteen een shortlist wanneer je op zoek bent naar inspiratie op maat.


Zo zet je een activiteit op je bucketlist

Het wijst zichzelf eigenlijk allemaal uit, het neemt slechts drie stappen in beslag. Merk op: deze functionaliteit is enkel beschikbaar voor wie zich (gratis) registreerde op Eenvoudigweg. Ben je nog niet geregistreerd, kan je dat doen met de pop-up die verschijnt na stap 2.

  1. Ga naar het website menu Zelfstandig op pad

  2. Klik door op een activiteit die je op je bucketlist wil zetten

  3. Klik op de knop '+ Bucketlist'


In de praktijk ziet dat er dus zo uit:

add to bucketlist

Zo raadpleeg je je bucketlist

In het overzicht van alle activiteiten is een handige filter toegevoegd waarmee je alle activiteiten op je bucketlist kan filteren, zowel de activiteiten die je nog wil doen als degene die je al hebt gedaan. Da's dus super handig!


Zo vink je de activiteit af

De enige manier waarom een mens lijstjes maakt van leuke dingen, is om ze af te vinken, toch? Wanneer je een activiteit op je bucketlist hebt toegevoegd verschijnt er gelijk ook een knop 'Gedaan'. Daarmee komt de bucketlist-activiteit op 'Done' te staan. Wedstrijdje om ter meeste afvinken? Laat je maar eens helemaal gaan!

mark bucketlist as done

Wat zit er verder nog aan te komen?

Uiteraard is het ook handig om alleen in het overzicht alleen de activiteiten te zien die je nog NIET gedaan hebt. Die functionaliteit wordt snel toegevoegd. Maar eerst gaat websitebeheerder Yves zelf even op vakantie, CIAO!

Comments


bottom of page