top of page

Kajak of SUP op de kleine Nete

Prachtige kajakroute los in het groen, over de kleine Nete. Verschillende afstanden, gaande van 5km tot 25km, al is de eerste 5km tussen de Watermolen van Retie en brasserie De Netherust wel véruit het mooiste.


Alle trajecten staan duidelijk op de website. De kajaks laat je achter op het uitstappunt naar keuze, maar er is geen shuttleservice terug naar het startpunt. Je dient dus op eigen kracht terug te geraken: te voet, of door een fiets/wagen achter te laten op het uitstappunt. Wie uitstapt in Kasterlee kan terugwandelen langs de (escape)wandeling, deze kan je eenvoudig bijboeken.


Je kan kiezen voor verschillende soorten kajaks en zelfs SUPs (Stand Up Paddling). Er zijn ook duo-kajaks en 3-persoonskano's, ideaal om ook een klein kindje mee te nemen.


Aan alle praktische details is gedacht, zo kan je bijvoorbeeld ook zwemvesten en waterdichte tonnetjes huren.


Aan het uitstappunt brasserie de Netherust zijn tal van andere activiteiten te beleven, waaronder ook minigolf en snookergolf. Of je kan gewoon nog even iets eten/drinken (binnen of op het zomerterras).


Opgelet: tijdens de warme zomermaanden staat er soms te weinig water in de kleine Nete tussen de watermolen in Retie en brasserie De Netherust. Dit is het mooiste stuk van de kajakroute, check dus zeker even op de website of dit gedeelte toegankelijk is.

average rating is null out of 5, based on 0 votes, Reviews

Je dient ingelogd te zijn om deze activiteit op je bucketlist te bewaren

Praktische info

Adres:

Watermolen, Retie, België

Prijs:

€5 - €15

Tijdsduur:

3u, 4u, 5u, 6u

Materiaal:

Zwemgerij

Parking:

Parkeren in de berm, ook als het druk is...

Website:

Ingestuurd door:

Yves Muyters

Wat vond je van deze activiteit?
Niet leukBest okLeukErg leukGeweldig

Opmerkingen?

Laat het weten aan Eenvoudigweg

Verzenden

Dank voor je bericht!

bottom of page