top of page

Fietsen door de bomen

Nog zo'n Limburgse topper! Net als fietsen door het water en fietsen door de heide is ook fietsen door de bomen echt wel een fijne en aparte ervaring.


Deze toeristische highlight ligt aan knooppunt 272 van het fietsroutenetwerk, in natuurgebied van het Pijnven, wat dan weer deel uitmaakt van het dichte boslandschap van Bosland. Je komt hier dus meer voor de route in het algemeen, met het fietsen door de bomen als kers op de taart.


Wat de fietsroutes betreft doet Visit Limburg enkele suggesties: een route van 36km, een route van 61km, ééntje van 79km en zelfs een tweedaagse van 131km! Ook hier weer: voor ieder wat wils.


Iedere route heeft een eigen startpunt, maar vanuit de hierbij aangegeven parking aan knooppunt 515 lukt het allemaal (voor de route van 79km moet je wel wat extra afstand incalculeren vanuit dit startpunt).


Meer info op de website van Visit Limburg.


Opgelet: de bordjes van de fietsknooppunten durven doorheen de jaren aleens te veranderen. Download de gratis fietsknooppunten app om en-route bij te sturen wanneer nodig.

average rating is null out of 5, based on 0 votes, Reviews

Je dient ingelogd te zijn om deze activiteit op je bucketlist te bewaren

Praktische info

Adres:

Parking De Schans, Hechtel-Eksel, België

Prijs:

gratis

Tijdsduur:

3u, 4u, 5u, 6u

Materiaal:

Fiets

Parking:

Ruime parking

Website:

Ingestuurd door:

Yves Muyters

Wat vond je van deze activiteit?
Niet leukBest okLeukErg leukGeweldig

Opmerkingen?

Laat het weten aan Eenvoudigweg

Verzenden

Dank voor je bericht!

bottom of page