top of page

De Koninklijke Kempen

Wandeling door het Prinsenpark, een groene oase van 215ha in de Antwerpse Kempen. Met dank aan de Provincie Antwerpen, die deze groene long zeer mooit weet te onderhouden!


Het landschap bestaande uit bossen, weilanden en knappe waterpartijen, brengt voldoende variatie om deze 16,7km lange wandeling voorbij te laten vliegen. Voor wie het wat korter mag zijn (of wat minder tijd heeft) is er eveneens een verkorte lus van 12,4km.


Deze wandeling is voor 53% onverhard, bij regenweer zijn stapschoenen aangeraden (en is een buggy toch niet zo'n goed idee).


Tip: er worden geregeld activiteiten georganiseerd. Begeleide wandelingen, belevingstochten, wandelzoektochten (ook voor kleine kinderen), enzovoort. Check dus zeker de kalender van het Prinsenpark voor je vertrekt.

Opgelet: de route zoals aangegeven op de website kan soms afwijken als gevolg van veranderingen in de wandelknooppunten. Download de gratis wandelknooppunten app om en-route bij te sturen wanneer nodig.average rating is null out of 5, based on 0 votes, Reviews

Je dient ingelogd te zijn om deze activiteit op je bucketlist te bewaren

Praktische info

Adres:

Kastelsedijk 5, Retie, België

Prijs:

gratis

Tijdsduur:

3u, 4u

Materiaal:

Geen

Parking:

Ruime parking

Website:

Ingestuurd door:

Yves Muyters

Wat vond je van deze activiteit?
Niet leukBest okLeukErg leukGeweldig

Opmerkingen?

Laat het weten aan Eenvoudigweg

Verzenden

Dank voor je bericht!

bottom of page