top of page
Anker 1

ANTWERPEN - VALKENBURG

ANTWERPEN - VALKENBURG

Rondrit, België/Nederland

Pittig gevarieerde rondrit met heel wat hotspots zoals fietsen door het water en fietsen door de bomen. De passages over de Cauberg en de Geulhemmerberg maken van deze rondrit zeker 'spekkie voor het bekkie' van menig wielerliefhebber.

Met een gemiddelde afstand van 100km per dag is deze route niet voor watjes. Voeg daar de in totaal 2.950 hoogtemeters aan toe en je hebt een fantastisch fietsavontuur waarmee je instant respect krijgt voor de kunstenaars van de Tour de France. Overnachten doe je telkens in zeer charmante en comfortabele B&B's zodat je elke dag opnieuw optimaal kan genieten van de rit.

Richtprijs: €450

6 dagen

Home  >  Vakanties  >  

BESTE REISMOMENT

Dit is een meerdaagse fietstocht, deze kan je dus altijd doen maar het is natuurlijk leuker bij mooi weer (bijvoorbeeld in de lente, zomer of herfst). Kleed je in ieder geval naar de weersomstandigheden.

Vermijd deze fietsvakantie in de 2de helft van april (Amstel Gold Race) en begin september (Bink Bank Tour). Op deze momenten zijn verschillende delen van de de rondrit in Valkenburg afgesloten.

DAG AAN DAG

  • Dag 1. Berchem - Gingelom: 118km

  • Dag 2. Gingelom - Valkenburg: 109km

  • Dag 3. Valkenburg - Valkenburg: 75km

  • Dag 4. Valkenburg - Zolder: 73km

  • Dag 5. Zolder - Baarle-Nassau: 114km

  • Dag 6. Baarle-Nassau - Berchem: 102km

Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page