top of page

Op huttentocht met Eenvoudigweg

Over pieken en dalen, van hut naar hut


Een huttentocht is een meerdaagse wandeling of trektocht in berggebied. In de bergen zijn er verschillende hutten die je enkel te voet kan bereiken. Daar kan je eten en overnachten. Bij een huttentocht wandel je dus over pieken en dalen van de éne hut naar de andere. Onderweg kom je nauwelijks iemand tegen, maar in de hut heerst een gezelligheid van jewelste. Met fijn gezelschap, een biertje en een stevig diner verwerk je iedere avond al het moois dat je overdag hebt beleefd.Telkens weer een unieke ervaring

Je weet pas hoe leuk zo’n huttentocht is als je het eens hebt geprobeerd, en daar wil Eenvoudigweg je graag mee helpen. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe goed het voelt om op eigen kracht een berg van 3000 meter op te wandelen om dan beloond te worden met een fenomenaal panorama. Alles wat je nodig hebt draag je op je rug. Een gevoel van absolute vrijheid waardoor je alles even los kan laten.


Alle nodige info op Eenvoudigweg

Op Eenvoudigweg vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende huttentocht: van de mooiste wandelroutes tot de beste tips ‘n tricks (inclusief paklijst zodat je niets te veel/weinig meeneemt). Laat het avontuur beginnen!


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page