top of page

Groepsreis Mullerthal trail

Wandeltocht, Luxemburg

28 oktober 2022 - 30 oktober 2022

Topavontuur dicht bij huis. Deze tweedaagse wandeltocht lijkt eenvoudig maar bevat een behoorlijk aantal kilometers én hoogtemeters. Een goede test om te zien of je het concept van een meerdaagse wandelvakantie leuk vindt. Deze prachtige route is ook voor geroutineerde wandelaars een echte aanrader.
 
De Mullerthal trail is een meerdaagse wandelroute van in totaal 112km, opgedeeld in 3 routes. Eenvoudigweg heeft daar de mooiste route van gekozen en omgevormd tot een weekendtrip: 1 dag (of avond) om toe te komen, daarna wandelen we zo'n 40km in 2 dagen.

€ 235

Reviews van vorige edities

"Net een fantastisch weekend op de Mullerthal Trail gewandeld met Eenvoudigweg! Van de overnachting, het eten, tot de route, alles was tot in de puntjes geregeld. Dit kan ik alleen maar aanraden."

 - Ward

"Eerste groepsreis voor mij met onbekende personen. Het ijs was snel gebroken en naarmate de 1e dag vorderde leek het al een leuke groep te zijn! De eerste avond werd goed ingezet met een lekker etentje, ideaal om elkaar te leren kennen. Het waren leuke en afwisselende (en ook pittige) wandelingen. De verblijven waren ideaal voor tijdens een wandelvakantie. Mijn eerste stap om met onbekenden op stap te gaan is zeer goed meegevallen. Laat die volgende reizen maar komen! TOP organisatie en TOP groep!"

 - Kelly

"Een goed georganiseerde sportieve uitdaging met een leuke groep en een top begeleider, wat kan een mens meer verwachten."

 - Bart

"Aanrader!"

 - Jan

Programma

Vrijdag 28 oktober: verkenning
Al carpoolend rijden we samen naar Echternach, waar we uitgebreid de tijd hebben om kennis te maken en alvast lunch te kopen voor zaterdag. Verder worden verschillende korte verkenningswandelingen gepland in Echternach en Consdorf, zo kan iedereen inpikken wanneer dat past. Als het weer het toelaat kan er zelfs gekajakt worden (niet inbegrepen).

Om uiterlijk 19u gaan we eten in een lekker restaurantje in Consdorf.

Overnachten doen we daar vlakbij, in gezellige houten pods.


Zaterdag 29 oktober: 19,6km
Na een stevig ontbijt gaan we op pad. Alles wat je nodig hebt neem je mee in je rugzak. Onderweg genieten we samen van de prachtige natuur en indrukwekkende rotspartijen.

 

Het wordt geen militaire mars, er kan heus wel uitgerust worden zo nu en dan. Lunchen doen we in de buitenlucht, ook bij slecht weer. Eenvoudigweg informeert je op voorhand welke kledij je best voorziet.

Overnachten doen we in een moderne en comfortabele herberg, waar ook het diner wordt geserveerd. 


Zondag 30 oktober: 21,1km
Na te hebben ontbeten in de herberg passeren we nog even langs de supermarkt om lunch in te slaan. Vandaag is de mooiste dag, maar ook de zwaarste. Een extra koekje of reep chocolade is dus helemaal ok ;-)


Na een stevige wandeling komen we rond 18u weer toe in Consdorf, waar we nog een laatste keer samen kunnen eten alvorens helemaal moe en voldaan weer naar huis te rijden.
 

Prijs

€235 per persoon

Inbegrepen

 • Overnachtingen (houten mini-hut, herberg)

 • Ontbijt op za & zo, incl. dranken

 • Diner op zaterdag

 • Begeleiding door Yves Muyters, oprichter van Eenvoudigweg

Niet inbegrepen

 • Diner op vr & zo

 • Dranken

 • Vervoer naar Echternach en terug

 • Eventueel betalende activiteiten op dag van aankomst

 • Lunches

 • Eventuele verzekeringen

Ik ga op reis en neem mee

 • Slaapzak (hoeft niet in je rugzak te passen)

 • Water voor onderweg

 • Potlood of balpen, you'll see

 • The usual: kledij, toiletspullen, opladers, ...

 • Optioneel: lichte schoenen voor na het wandelen

Inschrijvingen gesloten
Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page