top of page

Wildernis verbinding weekend mei/24

Organisator: 

Tamarin en Villmark Adventures

Bohan

24/05/2024 - 26/05/2024

Voor dit onvergetelijke weekend slaan Tamarin en Villmark Adventures de handen in elkaar. Caro en Klaus nemen je mee op een comfortabele reis, net buiten je comfort zone. Een prachtig mini avontuur in de Belgische natuur.


Leer hoe je gemakkelijk vuur kunt maken zonder lucifers of aanstekers zodat je altijd en overal je zelf warm kunt houden. Ontdek de vreugde van het koken in de buitenlucht, boven en in een knetterend kampvuur, met heerlijke recepten waarna je nooit meer honger hoeft te hebben wanneer je in de natuur bent.


Laat je tussen het packraften door, meevoeren door de rustgevende kracht van de natuur terwijl we ons in de schemering terugtrekken in het stille bos en de mogelijkheid hebben om misschien zelfs wilde dieren te zien en te horen.


Het wordt een weekend vol uitdagingen, ontspanning en verbinding met jezelf, gelijkgestemden en de prachtige omgeving om ons heen. Doe mee en verleg je grenzen terwijl je geniet van de magie van het buiten zijn! We gaan voor genieten, niet voor prestatie.

We overnachten in tenten op een klein stukje grond vlak aan de Semois, omringt door natuur. Je slaapt per twee in een driepersoonstent zodat er zeker ruimte is voor jullie eigen spullen. Wij voorzien tent met slaapzak en slaapmatje. Breng je graag nog een eigen deken mee, dan mag dat uiteraard. Mike (de campervan van Tamarin) zal ook van de partij zijn. Daarin kan je het toilet gebruiken en je ook ‘s morgens verfrissen. Mike is ook voorzien van een buitendouche (of je kan natuurlijk een frisse duik in de Semois nemen 🙂 )

Wildernis verbinding weekend mei/24

true

Programma

Vrijdag 24 mei: vanaf 19u30 in Bohan

Jullie zijn van harte welkom om vanaf 19u30 aan te sluiten bij ons knusse kampvuur, waar een verrukkelijke soep staat te pruttelen. Neem rustig de tijd om je spullen in de tent te leggen en te ontspannen. Deze avond nemen we de gelegenheid om elkaar te leren kennen en de intentie voor het weekend te zetten.


Zaterdag 25 mei

Na een verkwikkend ontbijt beginnen we de dag met een authentieke packraft trip, precies zoals het hoort te zijn.


We maken een wandeling door het prachtige bos, waarbij we onderweg alle benodigde materialen verzamelen om bij terugkomst vuur te leren maken. Dan peddelen we rustig terug op de Semois, met als doel te genieten van de natuurlijke pracht en iets nieuws te leren, zonder enige haast of prestatiedruk.


Bij terugkomst kunnen we ontspannen bij een warme kop thee of koffie, bereid op het vuur dat Klaus ons zal leren maken. We bereiden samen een heerlijke maaltijd op ons zelf gemaakt kampvuur. Klaus zal ons daar met plezier in begeleiden. De avond sluiten we af met een individueel stiltemoment in het bos. 


Zondag 26 mei

Het einde van ons prachtige weekend nadert. De ochtend biedt ruimte voor jouw persoonlijke behoeften. Misschien wil je mediteren langs de kabbelende Semois, de stilte van het bos opzoeken, deelnemen aan een wandeling, of misschien geef je er de voorkeur aan jouw ervaringen neer te pennen in een dagboek? Alles is mogelijk.


Na een laatste verkwikkende lunch, die tevens dient als evaluatiemoment van het weekend waarbij we jou uitnodigen om, indien je dat wenst, jouw inzichten met ons te delen, is het tijd om afscheid te nemen en het leven weer vol nieuwe energie en voldoening tegemoet te treden.Prijs

Per persoon: €

270

Inbegrepen

  • Tent, slaapzak en slaapmatje

  • Alle maaltijden (2 x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner)

  • Water, koffie en thee

  • Packraft materiaal (boot, reddingsvest, peddels, rugzak)

  • Materiaal om vuur te maken

  • Packing list

  • Twéé enthousiaste begeleiders (en experten): deze trip is een samenwerking tussen Klaus van Villmark Adventures en Caro van Tamarin

Ik ga op avontuur en neem mee...

  • Snacks

  • Andere dranken dan water/koffie/thee

  • Hoofdkussen

bottom of page