top of page

Home  >  Weekends  >  Groepsreis Mullerthal

Groepsreis Mullerthal

Wandeltocht, Luxemburg

7 april 2023 - 9 april 2022

Topavontuur dicht bij huis. Deze tweedaagse wandeltocht is eenvoudig maar bevat een behoorlijk aantal kilometers. Een goede test om te zien of je het concept van een wandelvakantie leuk vindt alvorens je de bergen in trekt. Deze prachtige route is ook voor geroutineerde wandelaars een echte aanrader.
 
De Mullerthal trail is een meerdaagse wandelroute van in totaal 112km, opgedeeld in 3 routes. Eenvoudigweg heeft daar de mooiste route van gekozen en omgevormd tot een weekendtrip: 1 dag (of avond) om toe te komen, daarna wandelen we 38km in 2 dagen.

€ 235

Programma

Vrijdag 7 april
Al carpoolend rijden we samen naar Echternach, waar we uitgebreid de tijd hebben om kennis te maken. Wie vroeg toekomt kan nog een kayaktocht doen, de late aankomers pikken in met een korte wandeling rond het meer.

Overnachten en dineren doen we in de herberg aan het meer van Echternach.


Zaterdag 9 april: 19,6km
Na een stevig ontbijt passeren we nog even langs de supermarkt om eten te kopen, en gaan we op pad. Alles wat je nodig hebt neem je mee in je rugzak, net als bij een meerdaagse wandelvakantie in hooggebergte.

Onderweg genieten we samen van de prachtige natuur op de route. Het wordt geen militaire mars, er kan heus wel uitgerust worden zo nu en dan. Lunchen doen we in de buitenlucht, ook bij slecht weer. Eenvoudigweg informeert je op voorhand welke kledij je best voorziet.

Overnachten doen we in gezellige houten hutjes, voor het diner kunnen we terecht in een plaatselijke brasserie met onder meer heerlijke burgers.


Zondag 10 april: 18,4km
Voordat we vandaag vertrekken gaan we nog even naar de bakker om lunch in te slaan. We vertrekken vandaag iets vroeger, zo hebben we ruim de tijd om te genieten van de prachtige rotsformaties die we vandaag zullen passeren.

Na een stevige wandeling komen we weer toe in Echternach, waar we nog iets kunnen eten alvorens weer naar huis te rijden.

 

Prijs

Normaal: €275 per persoon

Last-minute deal: er kwam een plaatsje vrij.

De eerste die dit plaatsje claimt, krijgt €25 korting.

Inbegrepen

  • Overnachtingen (herberg, houten hut)

  • 2 x ontbijt

  • 3 x diner, excl. dranken

  • Begeleiding door Yves Muyters, initiatiefnemer van Eenvoudigweg

Niet inbegrepen

  • Vervoer naar Echternach en terug

  • Dranken

  • Lunch

  • Slaapzak

  • Eventuele verzekeringen

Deze groepsreis is afgelopen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief (onderaan op de homepage) als je volgende keer als eerste op de hoogte wil zijn.

Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page