top of page

Home  >  Dagtrips  >  

Gundiscover

De favoriete trip van:

Gundiscover

Bekijk de kaart hier

of:

Download GPX

Landschapskubussen in Herne, 4 wandelingen op een rij

Deze wandelingen laat kunst perfect overvloeien in de omgeving. Elke kubus heeft zijn eigen architectuur en vanuit elke kubus krijg je een schitterend uitzicht op het landschap. 


Zo heeft iedere wandeling zijn charme. Zowel op sportief als op fotogeniek gebied kom je hier dus aan je trekken. 


Je kan de route volgen zoals ik ze hier en op mijn site GunDiscover gezet heb. Aangezien de kubussen gelegen zijn tussen verschillende wandelknooppunten, kan je de wandeling nog aanpassen naar je eigen interesses.

Dagtrip ingezonden door:

Gundiscover

Ik ben Gundi, een ergotherapeute die enkele jaren geleden besliste om leerkracht in het secundair onderwijs te worden. 


Aangezien ik een passie heb voor reizen en fotografie, startte ik met een reisblog. Ik put heel veel voldoening uit het feit dat ik mijn inspiratie kan delen met mijn lezers en volgers. Ook op instagram ben ik daarom erg actief. 


Door Corona stak dan plots de zin voor het wandelen de kop op. Aangezien mijn lezers eveneens interesse hebben voor mijn wandelingen deel ik die ook heel graag op mijn blog


Wil je dus inspiratie opdoen voor reizen, wandelingen, uitstappen en nog zoveel meer, volg me dan zeker op al mijn sociale mediakanalen onder de naam GunDisCover.

Mijn leukste/strafste anekdote

Edit: dit stukje is geschreven door Yves van Eenvoudigweg.


Via instagram botste ik op Gundi's profiel. Eéntje uit de duizend: prachtige foto's, allemaal in dezelfde relaxe sfeer (hier is er ééntje stiekem jaloers), inspirerend én toegankelijk. Even doorklikken naar de website...  WAUW, wat een bron van inspiratie! Hier moest ik echt iets mee doen voor de Eenvoudigweg'ers, dat wist ik zeker.


Altijd spannend om iemand out of the blue te contacteren. Van zodra ik Gundi vroeg of ze haar favoriete dagtrip wou delen op Eenvoudigweg, was ze gelukkig meteen enthousiast (oef!). Beetje over-en-weer ge'appt om de mooiste route te kiezen - m'n eigen wandel-verlanglijst intussen weer wat aangedikt - en daar zijn we dan, met een prachtige dagtrip én een lijntje naar een zeer interessante en mooie website. Zeker checken dus!


Einde van de edit.

Wat ik zeker nog wil meegeven

Ben je een fervente wandelaar en wil je jouw foto's en verhalen ook delen met de wereld... Ik ben op Facebook de eigenaar van de groep: Wandelen en uitstappen in België. De groep groeide ondertussen in een recordtempo.  Word één van de duizenden leden en deel je avonturen daar of kom gewoon inspiratie opdoen.


Je kan me ook op Pinterest, Facebook, Instagram... volgen onder de naam 'Gundiscover'.


Tot vlug!

Groetjes

Gundi

Zin in meer dagtrips?

Ga terug naar het overzicht, of gebruik de interactieve kaart van Komoot.

Zelf een dagtrip delen? Mail naar info@eenvoudigweg.be

Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page