top of page

Home  >  Dagtrips  >  

Hikes and Mountains

De favoriete trip van:

Hikes and Mountains

Bekijk de kaart hier

of:

Download GPX

Gevarieerd wandelen in Hoge Venen - Solwaster

Waarom deze dagtrip zo speciaal is? Dat komt door de veelzijdigheid van deze tocht. 


Deze wandeling van 26 km en 500 hoogtemeters ligt aan de rand van de Hoge Venen tot aan het dorpje Solwaster. Venen, bergrivieren, weilanden en sprookjesachtige bossen, de variëteit van ecosystemen die je passeert tijdens deze wandeling is echt uniek. 


Wij genoten enorm van deze pittige tocht in een prachtige omgeving!

Dagtrip ingezonden door:

Hikes and Mountains

Doorheen de week zijn Lander en Katrien actief bezig met hun jobs. In het weekend genieten ze ervan om samen tot rust te komen in de natuur en mooie plekjes te ontdekken!


Op Hikes and Mountains delen ze al hun outdoor-avonturen. Je vindt er wel 100 wandelingen - zowel dagtrips als meerdaagse trekkings - waarmee ook jij op weg kan. Een aanrader!

Mijn leukste/strafste anekdote

Deze wandeling maakte deel uit van een weekendtrip naar de Ardennen waar we een nachtje verbleven in een tiny house. Hoewel het al eind maart was, startte het eerste deel van deze wandeling in de sneeuw!

Wat ik zeker nog wil meegeven

We delen ondertussen al een jaar onze wandeltochten op Hikes and Mountains en halen enorm veel voldoening uit de positieve reacties! Een simpel berichtje als: “Bedankt voor de leuke wandeltip, we hebben genoten van jullie tocht!” doet ons enorm deugd. 


We houden ervan om mooie natuurgebieden te ontdekken en te delen met andere wandelaars, maar vinden het zelf ook leuk om anderen hun avonturen te volgen!

Zin in meer dagtrips?

Ga terug naar het overzicht, of gebruik de interactieve kaart van Komoot.

Zelf een dagtrip delen? Mail naar info@eenvoudigweg.be

Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page