top of page

Kies jouw ideale actieve vakantie

Niets beter om te ontspannen dan een actieve vakantie. Heerlijk genieten van iedere stap tijdens een meerdaagse trekking in berggebied. Of liever kilometers malen op de koersfiets, langs uitgestrekte weides en charmante dorpjes? Mag het iets ruwer, dan ga je gewoon op offroad bikepacking avontuur met de mountainbike.

Het principe is eenvoudig:

kies je vakantie, boek je overnachtingen en geniet van een heerlijke outdoor vakantie.

Maak hieronder je keuze: 

wil je op trekking, kies je voor de koersfiets of ga je met de mountainbike op actieve vakantie?

Heerlijk genieten van iedere stap tijdens een meerdaagse trekking
kilometers malen op de koersfiets, langs uitgestrekte weides en charmante dorpjes
offroad bikepacking avontuur met de mountainbike

Merk op: deze actieve vakanties kunnen best pittig zijn. Iedere vakantie heeft daarom een moeilijkheidsgraad. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe beter je in vorm moet zijn.

Idealiter voelt je actieve vakantie qua inspanningsniveau comfortabel voor je. Is dit niet het geval, dan heb je - voor jouw fysieke conditie - een outdoor avontuur gekozen met een te hoge moeilijkheidsgraad. Dan voelt het niet meer als vakantie maar ben je gewoon aan het afzien. Weg avontuur, weg ontspanning. 

 

Voor je eerste actieve vakantie met Eenvoudigweg kies je dus beter een vakantie met een eerder lage moeilijkheidsgraad. Daarna bouw je verder op zodat het steeds comfortabel blijft. Zo kan je ten volle genieten van ieder outdoor avontuur.

Ben je nog niet helemaal in vorm? Of wil je even testen of je een meerdaagse actieve vakantie wel leuk vindt? Bereid je dan voor op een actieve vakantie met een uniek weekendje weg, volledig georganiseerd door Eenvoudigweg.

Bergen in Oostenrijk, Schladming

Eenvoudigweg

VOOR AVONTUURLIJKE STAPPERS EN TRAPPERS

bottom of page